A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A https://nyarifocitabor.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Weboldal használati feltételeit, és beleegyezik abba, hogy felelősséggel tartozik a vonatkozó helyi jogszabályokkal kötött megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

A nyarifocitabor.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

Ez lehetővé teszi, hogy a nyarifocitabor.hu megszűnjön, ha megsérti ezeket a korlátozásokat. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

A nyarifocitabor.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. A nyarifocitabor.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb szavatosságot érvénytelenít. Továbbá a nyarifocitabor.hu nem vállal semmilyen kijelentést a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságára vagy megbízhatóságára vonatkozóan, vagy egyéb módon az ilyen anyagokkal vagy a jelen Weboldalra hivatkozott oldalakkal kapcsolatban.

4. Korlátozások

A nyarifocitabor.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a nyarifocitabor.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a nyarifocitabor.hu vagy a jelen Weboldal meghatalmazott képviselője értesítést kapott. szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A nyarifocitabor.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A nyarifocitabor.hu nem ígéri, hogy a jelen Weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A nyarifocitabor.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A nyarifocitabor.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A nyarifocitabor.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott oldalak mindegyikét, és nem vállal felelősséget az ilyen hivatkozott oldalak tartalmáért. Bármilyen link jelenléte nem jelenti az oldal nyarifocitabor.hu általi jóváhagyását. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A nyarifocitabor.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A nyarifocitabor.hu Weboldalával kapcsolatos bármely igényre a hu törvényei az irányadók, annak kollíziós rendelkezéseire való tekintet nélkül.